وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

فراخوان آزمون جذب دبیر به‌زودی اعلام می‌شود

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از رقابت ۵۳۰ هزار داوطلب برای استخدام در آموزش و پرورش خبر داد و گفت: از طریق این آزمون استخدامی در سال جاری، ۲۸ هزار آموزگار جذب می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 28
کد خبر: ۱۸۱۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، امروز آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای جذب 28 هزار آموزگار ابتدایی برگزار شد.

 

رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش که در راستای سفر هیأت دولت به خوزستان به این استان سفر کرده است، از حوزه امتحانی آزمون استخدامی آموزش و پرورش در شهر اهواز بازدید کرد.

 

صحرایی در بازدید از روند برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در حوزه امتحانی ۱۳ آبان آموزش و پرورش ناحیه ۱ اهواز، اظهار کرد: امروز شاهد رقابت ۵۳۰ هزار داوطلب در آزمون استخدامی ماده ۲۸ برای ورود به آموزش و پرورش هستیم و از طریق این آزمون و پس از طی فرآیندهای استخدامی، ۲۸ هزار آموزگار جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

 

وی با اشاره به تغییر منابع آزمون و ارتقای سطح کیفی این منابع، خاطرنشان کرد: آیین‌نامه اجرایی مدارس، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، روش‌های تدریس و کتاب‌های دوره ابتدایی بخشی از منابع مطالعاتی آزمون امروز هستند که از نظر محتوا هم راستا با اهداف، برنامه‌‌ها و مأموریت‌های نظام تعلیم و تربیت کشور است.

 

صحرایی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های نظام تعلیم و تربیت در جذب نیروی انسانی توجه به جذب افرادی با خلق و خوی معلمی است، خاطرنشان کرد: به معلمی نباید به عنوان شغل نگاه کرد، لذا باید افرادی به این حرفه وارد شوند که شرایط رفتاری، حرفه‌ای و عملکردی مورد نیاز برای معلمی را داشته باشند.

 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در ادامه خاطرنشان کرد: ۲ روز پس از اعلام نتایج آزمون کتبی، فرایند آزمون‌های ارزیابی و مصاحبه آغاز خواهد شد.

 

وی گفت: آزمون استخدامی دبیری به زودی و برای جذب ۲۸ هزار دبیر متوسطه اول، دوم و فنی و حرفه‌ای و کاردانش در سراسر کشور برگزار خواهد شد و برای تسریع برگزاری این آزمون در تعامل با سازمان اداری و استخدامی هستیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار